teisipäev, 2. aprill 2019

01.04. Stažeerimise algus

Pühapäeva õhtul jõudsid Portosse meie õpilased - Polina, Julia ja Pavel. Kohtusime neid hotellis ja arutlesime meie plaanid homseks päevaks.

Esmaspäeva hommikul oli meil määratud kohtumine partner kooli esindajaga, kelle nimi on Jose Carvalho. Jose võtis meid vastu väga sõbralikult, rääkis õpilaste praktikast ja meie plaanidest stažeerimiseks. Jose rääkis ka iseendast ja nende koolist. Neil on kuus erinevat õppekavasid, mis on seotud turismi ja kokandusega, mõned neist on nii portugali, kui ka inglise keeles.
Pärast sellist lühikest kohtumist ja dokumentide allkirjastamist näitas ta, kus toimub õpilaste praktika ja tutvustas meile restorani peakoka. Õpilaste praktika toimub hotelli restoranis, mis asub otse kooli kõrval. Hotelli nimi on The Artist Porto hotel & bistro. Arutlesime kõike, mis puutub õpilaste praktikat ja pärast korraldas Jose meie jaoks lühikese kooli ekskursiooni. Ta näitas meile kööki ja õppelaboreid, kus toimub kokade õpe. Pärast aga kooli direktor näitas meile erinevad õppeklassid ja auditooriumid.
Seejärel oli meil lõuna kooli sööklas.
Leppisime kokku homse päeva kohta ja sellega meie päev koolis lõppes.
Õhtul otsustasime natuke shoppida ja jalutada.







Последняя неделя практики

Последние три дня практики были уже обычными трудовыми буднями :) Подготовка